Et Smukt Fængsel
Kategorier / sektioner:

Et Smukt Fængsel (Paperback, Dansk)

Af: Eva Theilgaard Jacobsen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740955927
Udgave: 1. (23-02-2018)
Oplagsdato: 2018-02-23
Indbinding: Paperback
Originaltitel: Et Smukt Fængsel
Originalsprog: Dansk

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Svenske Gunilla Ladberg er dr. phil. i pædagogik, forelæser og forfatter til over 20 bøger, bl.a. "Den mänskliga hjärnan - en upptäcksfärd" (Den menneskelige hjerne - en opdagelsesrejse).
ET SMUKT FÆNGSEL handler om mennesker, som tvinges til at flygte fra deres hjem og arbejde og isolere sig ude i skoven. Elisabeth blev ramt, da hun tog en uddannelse i grafisk form og arbejdede ved computer, men efter 3 uger var hun helt ødelagt, "Jeg var svimmel, havde hjerteproblemer, hud- og øjenproblemer, hovedpine, var træt og helt ukoncentreret". Maria har længe været el-overfølsom. "Det er omtrent som om vi er spedalske eller sådan noget. Men de spedalske fik dog i det mindste deres egen ø, hvor de kunne være og det var anerkendt at de var syge".
Deres historie må fortælles. For den angår os alle. De rammes så uretfærdigt. En eneste ting adskiller dig og mig fra dem der tvinges til at flygte - held! Ikke noget andet.
Uddrag af bibliotekernes lektørudtalelse: “svenske el-overføl-somme (Elektro Hyper Sensitive) giver deres rørende og rystende fortællinger, om hvordan det er at leve som ofre for nutidens teknologi...indblik i en skræmmende verden og i en problematik der måske bliver hverdag for mange flere end de få."
ET SMUKT FÆNGSEL er oversat til dansk af psykolog Eva Theilgaard Jacobsen, forfatter til bogen "Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser - hvordan myndighederne misinformerer om den massive elektrosmog og de helbredsskader den medfører" som udkom i 2017.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et Smukt Fængsel

Et Smukt Fængsel