Et Smukt Fængsel Forstør
Kategorier / sektioner:

Et Smukt Fængsel

Af: Eva Theilgaard Jacobsen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 23-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740955927
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

144,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Svenske Gunilla Ladberg er dr. phil. i pædagogik, forelæser og forfatter til over 20 bøger, bl.a. "Den mänskliga hjärnan - en upptäcksfärd" (Den menneskelige hjerne - en opdagelsesrejse).
ET SMUKT FÆNGSEL handler om mennesker, som tvinges til at flygte fra deres hjem og arbejde og isolere sig ude i skoven. Elisabeth blev ramt, da hun tog en uddannelse i grafisk form og arbejdede ved computer, men efter 3 uger var hun helt ødelagt, "Jeg var svimmel, havde hjerteproblemer, hud- og øjenproblemer, hovedpine, var træt og helt ukoncentreret". Maria har længe været el-overfølsom. "Det er omtrent som om vi er spedalske eller sådan noget. Men de spedalske fik dog i det mindste deres egen ø, hvor de kunne være og det var anerkendt at de var syge".
Deres historie må fortælles. For den angår os alle. De rammes så uretfærdigt. En eneste ting adskiller dig og mig fra dem der tvinges til at flygte - held! Ikke noget andet.
Uddrag fra de svenske bibliotekers lektørudtalelse: Fremstillingen er utvungen med empati og et stærkt socialt engagement som berører læseren. Bogen er et troværdigt indefraperspektiv og et værdifuldt indlæg i en aktuel problematik.
ET SMUKT FÆNGSEL er oversat til dansk af psykolog Eva Theilgaard Jacobsen, forfatter til bogen "Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser - hvordan myndighederne misinformerer om den massive elektrosmog og de helbredsskader den medfører" som udkom i 2017.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et Smukt Fængsel

Et Smukt Fængsel