Et sted at stå: deltagerens bog Forstør
Kategorier / sektioner:

Et sted at stå: deltagerens bog (Bog, Hæftet)

Af: Helga Kolby Kristiansen

Forlag: Unitas i samarbejde med KFUM og KFUK i Danmark FDF
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Explanation
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 30-8-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788775177547
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

29,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I mødet med kristendommen opstår der en række væsentlige spørgsmål. Hvad skal Bibelen bruges til? Hvor findes Gud? Er man et svagt menneske, fordi man lægger sit liv i Guds hænder? Har vi et ansvar over for hinanden? Bliver man som kristen frelst til et evigt liv i himlen? Er dåb og nadver andet end gamle ritualer?
I bogen Et sted at stå skriver højskoleforstander Helga Kolby Kristiansen om 10 af kristendommens vigtigste emner: Bibelen, Det gode og det onde, Tro, Menneskesønnen, Dom og frelse, Helligånden, Mission og diakoni, Kirkehistorien, Dåb og nadver og Kristendom i praksis.
Bogens 10 afsnit præsenterer emnerne i et enkelt og dagligdags sprog og giver en let tilgængelig indføring i kristendommens grundbegreber: Hvad vil det sige at være kristen, og hvilke værdier ligger der i kristendommen? Bogen er skrevet til ´nybegyndere´ og forudsætter ingen forudgående kendskab til kristendommen.
Gud ser alt, og dog smiler han. Det er hverdagens nåde.
Et sted at stå er en del af et kristendomsgrundkursus tilrettelagt af KFUM og KFUK og FDF. Kurset, med navnet Explanation, er et kursus i kristendom for voksne, der vil vide mere om kristendom, for voksne der vil udfordres og for voksne, der har lyst til et forum, hvor de kan diskutere spørgsmål om Gud, liv og tro. Ideen er, at man som sogn, forening eller kreds kan afvikle Explanation lokalt. Undervisningsmaterialet til Explanation består af 10 grundmoduler.
Bogens 10 afsnit lægger sig op ad undervisningsmaterialets 10 moduler og kan fungere som baggrundslæsning for deltagerne på kurset.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et sted at stå: deltagerens bog

Et sted at stå: deltagerens bog