Nedsat pris! Et vågent øje Forstør
Kategorier / sektioner:

Et vågent øje (Bog, Hæftet)

Af: Fredrik T. Olsson

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 638
Dato for udgivelse: 26-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Lilian Kingo
ISBN-13: 9788772020105
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jon Asgeir - Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Originaltitel: Ett vakande öga
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
223,50 kr
epub
116,90 kr
zip_mp3
116,90 kr

223,50 kr

-25.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fredrik T. Olsson debuterede med et brag med Kædens sidste led, og nu er opfølgeren her endelig. Et vågent øje er en såkaldt ‘prequel’, dvs. at den skildrer det, der gik forud for Kædens sidste led.   
Store dele af Sverige rammes pludselig af strømafbrydelse. Kort efter udsættes strategiske mål i resten af verden for elektroniske angreb. Den nyligt afskedigede kryptolog William Sandberg pågribes af sine tidligere kolleger, mistænkt for at stå bag ugerningen.   
I Et vågent øje møder vi William og Christina Sandberg tre år før hændelserne i Kædens sidste led. Deres 20-årige datter er sporløst forsvundet. William er nedbrudt og udelukket fra sit job hos Forsvarsministeriet. Christina har smidt sine nøgler ind gennem brevsprækken og er flyttet ud.  
Med privatlivet i opløsning og anklaget for et terrorangreb, han ikke har begået, må William forsøge at finde ud af, hvem der egentlig står bag angrebene inden det går helt galt. På hver sin måde indleder han og Christina en desperat jagt på sandheden – en jagt som tvinger dem begge til at konfrontere deres egne dystre minder. Et vågent øje er en spændingsroman om det moderne samfunds sårbarhed, jagten på mening og hvad det egentlig betyder at være i live.   
Skrevet om Kædens sidste led:
“’fornøjelig og fordøjelig”? – Berlingske 
“En stærkt underholdende og spændende thriller, hvis indhold ikke lader en Dan Brown, Stephen King meget tilbage at ønske.” ?– Lektørudtalelse 
“Svensk debutthriller af international klasse. Og der er tale eminent god spænding i et hæsblæsende og medrivende tempo” – Litteratursiden.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et vågent øje

Et vågent øje