Nedsat pris! Etnografier Forstør
Kategorier / sektioner:

Etnografier (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Sociologi
Sideantal: 367
Dato for udgivelse: 18-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 16,
Redaktion: Michael Hviid Jacobsen, Hanne Louise Jensen
ISBN-13: 9788741269412
Produkt type: Bog
Bidragyder: Michael Hviid Jacobsen, Hanne Louise Jensen, Kristine Juul, Anja Jørgensen, Søren Kristiansen, Morten Kyed, Jonas Larsen, Malene Charlotte Larsen, Oline Pedersen, Jon Dag Rasmussen, Kim Rasmussen, Cecilie Rubow, Ida Wentzel Winther
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

348,00 kr

-13%

Vejl. pris: 400,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Etnografisk metode har gennem en årrække haft trange kår, men denne bog er et håndgribeligt bevis på, at den etnografiske metode lever i bedste velgående.
Bogen er samtidig et bevis på, at etnografi ikke længere meningsfuldt kan reduceres til én metode, én tilgang eller én måde at gå til verden på. De etnografiske metoder har fornyet sig og kan derfor vedblive med at finde anvendelse, ikke mindst fordi de tilbyder en særlig tilgang til at opnå viden om verden, som andre metoder ikke kan erstatte. Med andre ord er etnografier utvivlsomt kommet for at blive.I denne antologi har vi som vidnesbyrd herom samlet tolv spændende bidrag, der alle belyser forskellige etnografiske nedslag. Bogen introducerer til en varieret række af bindestregsetnografier, som alle er videreudviklinger af den klassiske antropologiske etnografi, og som alle repræsenterer aktuelle forskningsområder. Bogens sigte er således både at introducere til centrale diskussioner i etnografien og til nye etnografiske felter.Bogen er redigeret af Michael Hviid Jacobsen, professor i sociologi ved Aalborg Universitet og Hanne Louise Jensen, lektor i sociologi ved Aalborg Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Etnografier

Etnografier