Nedsat pris! Europæerne Forstør
Kategorier / sektioner:

Europæerne (Bog, Hæftet)

Af: Henry James

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 8-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Juliane Wammen
ISBN-13: 9788792503534
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nete Banke, Imperiet
Originaltitel: The Europeans
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Søskendeparret Eugenia og Felix er opvokset i Europa, men har rødder i det amerikanske via deres mor. Da Eugenias ulige ægteskab med en tysk fyrste går i vasken, vælger de to søskende at drage sammen til USA, til deres slægtninge i Boston, for at søge lykken - og kærligheden - dér. Mødet med de fjerne slægtninge er dog ikke uden problemer. De puritanske amerikanere er på én gang overvældede af og tilbageholdne over for de både livlige og kultiverede europæere, mens disse omvendt forundres over New Englands provinsialisme og deres families strenge livssyn.
Med stor psykologisk indsigt og en humor, der giver mindelser om Jane Austen, skildrer Henry James livet i den nye familiekreds og de spændinger, der opstår, efterhånden som de kulturelle og mentale forskelle bliver tydeligere, samtidig med at nye følelsesmæssige bånd knyttes på kryds og tværs. Europæerne regnes for et af Henry James' vigtigste tidlige værker. Romanen foreligger her på dansk for første gang.
Den amerikanske forfatter Henry James (1843-1916) skrev mellem 1870 og 1904 flere romaner og noveller, der har givet ham status som en af epokens største prosaister og en eminent skildrer af den menneskelige psyke. James rejste livet igennem frem og tilbage mellem Europa og USA og var stærkt optaget af forskellene mellem det gamle og det unge kontinent, noget, som han tematiserede i flere af sine bøger. Hans værker tæller bl.a. romanerne The Portrait of a Lady (1881, da. Portræt af en dame), The Wings of the Dove (1902) samt den korte roman Washington Square (1880), der udkom for første gang på dansk på Bahnhof i 2009.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Europæerne

Europæerne