Nedsat pris! Eventyret om dansk tegnefilm
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Eventyret om dansk tegnefilm (Multimedia, DVD)

Af: Lars Jacobsen

Forlag: Forlaget Fabel
Format: DVD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788791419171
Produkt type: Multimedia
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tegnefilmens historie fortalt gennem masser af sjældne filmklip og interviews. Storm Petersens film om de tre små mænd var ikke den første - der var flere der eksperimenterede med tegnefilm i Danmark i begyndelsen. Jørgen Myller var tegnefilm pioneer og lavede den første danske tegnefilm med lyd i 1932.
og første tegnefilm i farver. Skaberen af Ferd'nand figuren, Mik blev en af de bedste animatorer i dansk tegnefilm i1940'erne. Han var med til at gøre tegnefilmproduk tionen i Danmark, til den største i Europa i 1940'erne.
Tegnefilm blev til kunst og Bent Barfod eksperimenterede med mediets muligheder og skabte en ny genre indenfor tegnefilm. Senere kom Cirkeline og Jungledyret Hugo, men også langtegnefilmen Valhalla blev en markant milepæl i 1980'erne. Siden blev computeren et fast redskab og der kom drengen Terkel, der var i knibe!
Mange af de gamle film har været i dårlig stand, nogle er gået tabt og andre eksisterer idag kun i fragmenter. Denne dokumentarfilm fortæller for første gang den glemte og forunderlige historie i Eventyret om Dansk tegnefilm!
Varighed 230 minutter

Anmeldelser (0)