Forstør
Kategorier / sektioner:

Evolution - Energy - Education (Bog, Bog & DVD)

Af: Jens Ladegaard

Forlag: Ladegaard
Format: Bog & DVD
Sprog: Dansk
Sideantal: 109
Dato for udgivelse: 15-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Illustrator: Kasper Randorff
Redaktion: Rikke Carlé
ISBN-13: 9788799302079
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

473,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Evolution – Energy – Education er en kilde til inspiration for alle jer, der ved, at resultater ikke kommer af tilfældigheder. Det er de tre begreber, der efter Jens Ladegaards mening er grundlaget for et succesrigt erhvervsliv.
Jens Ladegaard beskriver, hvordan han har opnået succes i erhvervslivet. Han tager udgangspunkt i sit eget liv, egne erfaringer og de mange spændende mennesker, han har mødt. Først som sælger og senere som leder og grundlægger af virksomheden LADEGAARD A/S.
I mere end 40 år har Jens Ladegaard arbejdet med og direkte været involveret i salg, salgsledelse, strategiarbejde på højeste niveau og bestyrelsesarbejde i en lang række af de store danske virksomheder. Han beskriver nogle af de personer, jeg har mødt, deres holdninger, måden de arbejder på, og deres resultater.
Evolution – Energy – Education bygger derfor på erfaringerne fra over 10.000 sælgere og ledere, som Jens Ladegaard har mødt og arbejdet med internationalt og i Danmark. Alt sammen noget, der har været til stor inspiration for hans egen karriere og liv.
Hans fortælling er hudløst ærlig og der er i bogen mange historier fra begivenheder og mennesker, der har givet Jens Ladegaard inspiration og som har formet ham selv og de værdier, der så tydeligt gennemsyrer hans daglige arbejde og grundlaget for den virksomhed, han har skabt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Evolution - Energy - Education

Evolution - Energy - Education