Excel 2003 for alle Forstør
Kategorier / sektioner:

Excel 2003 for alle (Bog, Hæftet)

Af: Jørgen Koch

Forlag: Libris
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Office 2003 for alle
Sideantal: 79
Dato for udgivelse: 6-2-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788778436498
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Jørgen Koch
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 8

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

59,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Excel 2003 for alle er en grundlæggende gennemgang af Microsoft Excel 2003, som er en del af Microsoft Office 2003. Du vil efter at have læst hæftet have kendskab til programmets opbygning og vil kunne anvende det til at løse daglige regnearksopgaver.
Hæftet forudsætter, at du har et grundlæggende kendskab til pc og er vant til at arbejde med brugergrænsefladen i Windows.
IndholdsfortegnelseIndledningForudsætningerLæsevejledningNoter og lignendeEksempelfiler1. Kom godt i gangProgrammets opbygningProjektmappens opbygningEt lille eksempel2. NavigationVinduer i ExcelNavigation i regnearketGenvejsmenuerExcels værktøjslinjer3. Filer, projektmapper og regnearkOprettelse af en ny projektmappeIndlæsning af en eksist. projektmappeGem projektmappenLukning af projektmappenRegneark og projektmapperBrugen af skabelonerDokumentgenoprettelse4. Redigering og indtastningDatatyperIndtastning af værdierIndtastning af tekstDatoer og klokkeslætÆndring eller sletn. af værdier og teksterFormatering af værdierGrundlæggende celleformateringMere om celleformateringIndtastningstip5. FormlerIntroduktion til formlerRegnearksoperatorerIndtastning af formlerAbsolutte og relative cellereferencerFormeltips6. Praktisk opbygning af et regnearkIndtastning af fast tekst og faste talIndsættelse af ekstra kolonnerIndtastning af formlerKopiering af celler og blokkeOptimering af modellenFormateringUdskrivning af modellen7. Introduktion til funktionerHvad er en funktion?Eksempler på funktionerFunktionsargumenterIndtastning af funktioner8. Introduktion til navngivne cellerFordele ved navneOpr. af formler ved hjælp af et nat. sprogManuel oprettelse af navneAutomatisk oprettelse af navneSådan anvendes navneListe over anvendte navneSlet navnene igen9. DiagrammerEt kort overblikDiagramtyperSådan anvender du guiden DiagramDirekte oprettelse af diagrammerÆndringer i diagrammetLidt om forskellige diagramtyper10. Introduktion til listerHvad kan man bruge lister til?Design af listenIndtastning af data i listenFiltrering af listenListesortering11. Andre spændende faciliteterAutokorrekturAutoberegningRevisionsværktøjerDatavalideringMålsøgningA. Genvejs- og funktionstasterStikord

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Excel 2003 for alle

Excel 2003 for alle