Nedsat pris! F: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

F: roman (Bog, Hæftet)

Af: Daniel Kehlmann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 1-8-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Niels Brunse
Redaktion: Per Kofod
ISBN-13: 9788711345450
Produkt type: Bog
Originaltitel: F
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

F står for familie. F står for snyd. F står for fusk. F står for fiktion.
»Mange år senere, og alle voksne mennesker indfanget i hver deres ulykke, kunne ingen af Arthur Friedlands sønner huske, hvis ide det havde været at aflægge hypnotisøren et besøg den eftermiddag.«
Dette er den første sætning i Daniel Kehlmanns roman om tre brødre, der - hver på deres måde - er sølet ind i hykleri, fusk og falskneri. De har truffet deres livsvalg og tilværelse, da en afgrund åbner sig og truer med at sluge dem. Et enkelt fejltrin, en tilsyneladende meningsløs tilfældighed, et eneste forkert skridt og noget, der ligner et uklart, spøgelsesagtigt mareridt bliver virkelighed.
Det er sommeren inden, finanskrisen bryder ud. Martin, en overvægtigt katolsk præst, der har mistet troen og en umættelig appetit, møder sin halvbror Eric. Dybt forgældet og med den ene fod i en fængselscelle allerede, har Erik haft uhellige syner, men har ikke fortalt det til nogen. Spøgelsesagtige figurer, nogle gange i skikkelse af børn, advarer ham om en nært forestående dommedag. Advarslerne er dog ikke til ham, men til hans tvillingebror Ivan; de er identiske tvillinger. En tragedie udfolder sig.
Kehlmanns roman om sandhed, familie og fiktionens forfærdelige kraft er et uovertruffent værk, med mange lag, mystisk og skarpt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

F: roman

F: roman