Nedsat pris! Få lidt stil Forstør
Kategorier / sektioner:

Få lidt stil (Bog, Hæftet)

Af: Maria Hirse

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 18-5-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711616420
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,15 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Eva lever tilsyneladende livet, når hun med sin jet set-kæreste Henrik møder de andre unge og rige i kändis-miljøet omkring Café Ketchup, Victor og NASA - hvis hun da ikke er ude at shoppe mærkevarer.
Men under den glitrende overflade føler Eva sig utilstrækkelig - bl.a. pga. sin socialt belastede familiebaggrund og nogle dunkle oplevelser i barndommen. Og så kæmper hun med sin jalousi, der måske ikke er helt uden grund. "Få lidt stil!" lyder Henriks gentagne formaning. Når han bliver for streng, søger Eva trøst hos veninderne Tina og Camilla. Sammen med dem udforsker Eva spirituelle og seksuelle grænseområder, og da en af veninderne bliver alvorligt syg, finder Eva nye sider frem i sig selv og tager sit liv op til revision.
Maria Hirse (f. 1971) er forfatter, foredragsholder, psykoterapeut og studievært. Hun har tidligere bl.a. skrevet tre selvbiografiske bestsellers.
"denne bogs brugsværdi ligger i, at den er dansk og skrevet af en af Se-og-Hør-universets kendte profiler, der her viser læserne, at det netop IKKE er det ydre, der i den sidste ende vejer tungest ... dialogen fungerer upåklageligt, og pointen når ud: glem Versace og Gucci og egoistiske, rige drenge i alle aldre, det er det indre, der tæller!" - Beth Høst, Lektør

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Få lidt stil

Få lidt stil