Nedsat pris! Få mod til at investere selv Forstør
Kategorier / sektioner:

Få mod til at investere selv (Bog, Hæftet)

Af: Helle Christensen

Forlag: Make Sense
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 23-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788798505358
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Få mod på at investere selv” er til alle, som gerne vil lære at investere, men som ikke helt ved, hvordan de skal komme i gang. 

Bogen hjælper dig med at finde din egen motivation og giver dig indblik i, at du allerede har en masse kompetencer, som du kan bruge på den finansielle scene.      

I 2014 besluttede forfatteren sig for at lære at investere selv: Jeg ville ikke lade mig styre af bankerne og de finansielle rådgivere, hvis sprog jeg ikke forstod. Jeg oprettede en blog – kvindeinvest – og delte ud af mine erfaringer fra mine første forsøg med investeringer til at blive en habil gør-det-selv investor. Det gav en masse respons omkring, hvordan især kvinder tænker om investeringer. Denne dialog og respons har jeg brugt til at forme ”Få mod på at investere selv”. 

Jeg vil både vise rejsen og processen og give dig indblik i grundlæggende finansielle begreber, som skal gøre dig i stand til at komme i gang. Rejsen er på mange måder en dannelsesrejse, som skal give dig mod på, at du sagtens kan selv. Uanset baggrund og uddannelse.          

Forfatteren - Helle Christiansen Den første danske, kvindelige blogger hos Nordens største Børsmægler, Nordnet. Skrevet om kvinder og investeringer på ”Børsen”. Sheprenør og indehaver af kvindeinvest og makesense. Lærebogsforfatter og associate professor på en designskole med fokus på innovation, trends og forbrugeradfærd.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Få mod til at investere selv

Få mod til at investere selv