Nedsat pris! Få styr på metoden: juridisk metode og samfundsvidenskabelig projektmetode
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Få styr på metoden: juridisk metode og samfundsvidenskabelig projektmetode (Bog, Indbundet, Dansk)

Forlag: Ex Tuto Publishing
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 16-8-2018
Udgivelse: 2. udgave
Medforfattere: Christina D. Tvarnø, Sarah Maria Denta
ISBN-13: 9788742000182
Produkt type: Bog
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Formålet med denne bog er at introducere til juridisk metode generelt og samfundsvidenskabelig projektmetode specifikt i forhold til tværfaglige projekter, der indeholder jura og økonomi.

I bogens del I skabes et overblik over juraens systematik, retskilder, retsdogmatisk metode, domstolssystemet, tilblivelsen af en lov, procesret, EU som retligt system og forvaltningsretten. Bogens del I forholder sig til udarbejdelsen af juridiske analyser, til forståelsen af retskilderne og anvendelsen heraf.

Bogens del II tager som en af de få bøger på markedet udfordringen op med tværfaglig samfundsvidenskabelig projektmetode. Del II har fokus på tværfaglig analyse af jura og økonomi. Hensigten med del II er at formidle den forskningstradition, der er skabt på CBS gennem de sidste 34 år med henblik på at opstille samfundsvidenskabelige gyldige problemformuleringer og metodeafsnit i projektarbejde.

Bogen henvender sig til studerende og andre, der har interesse for jura generelt og samfundsvidenskabelig projektmetode specifikt, hvor der i projektet indgår analyser af jura og økonomi.

Anmeldelser (0)