Fælden
Kategorier / sektioner:

Fælden (Bog, Hæftet)

Af: Jørn Jensen

Forlag: Alrune
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Høj puls
Sideantal: 75
Dato for udgivelse: 15-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 4,
Illustrator: Orla Klausen
ISBN-13: 9788771870497
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

191,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Så kommer pulsen endnu engang i vejret hos de unge læsere, når Nanna og Mark igen bliver hvirvlet ind i situationer, der på ingen måde er ufarlige. Nysgerrighed kan være sundt, men engang imellem kan den føre de to ud, hvor de ikke kan bunde.
Mark er vidne til et overfald. Inden han når at reagere, forsvinder overfaldsmændene. En af byens hjemløse er blevet overfaldet, men han ønsker ingen hjælp. Nanna og Mark vil finde ud af, hvad der ligger bag. Hvorfor blev han overfaldet – han kan umuligt have noget, der er værd at stjæle.
De finder ud af, at han har været i krig, og det har gjort ham syg. Meget syg. Han er ikke en, man ønsker at møde. De leder alligevel videre og finder ham under jernbanebroen. Her møder de også drengen Emil, der har stort kendskab til den hjemløse. Det hele bliver lidt for spændende, for pludselig er der både rockere og narkosalg med inde i billedet.
Alligevel er de fast besluttede på at hjælpe den hjemløse. De når ikke langt med planerne, for rockerne får fat i Emil. De holder ham fanget, for at få ham til at afsløre, hvor den hjemløse holder til. Der er ingen vej uden om. De må befri Emil, før de gør noget som helst andet, men det kan godt blive farligt. Rockerne er ikke sådan at spøge med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fælden

Fælden