Nedsat pris! Fæstning Breslau
Kategorier / sektioner:

Fæstning Breslau (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Marek Krajewski

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Eberhard Mock
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 16-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: 4,
Oversætter: Hanne Lone Tønnesen
ISBN-13: 9788779733756
Produkt type: Bog
Originaltitel: Festung Breslau
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Polsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
190,50 kr

190,50 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Marts 1945. Bomberne falder over byen Breslau hvor det tyske naziregimes hær i krigens sidste måneder forskanser sig mod de indtrængende russiske tropper.
Alkohol og stoffer bordeller og brutal vold bestialske mord det er også ingredienserne i Fæstning Breslau - fjerde og muligvis sidste bind i Marek Krajewskis stemnings- og spændingsmættede krimiserie med kriminalkommissær Eberhard Mock i hovedrollen.
Ligesom den krigsramte og dekadente by Breslau er også Mock i stærkt forfald. På én gang skarpsindig politimand intellektuel humanist radikal kyniker kæderygende alkoholiker følsom ægtemand og barsk efterforsker. Nu som 62-årig slås han med alvorlige krigsskader og er blevet suspenderet fra tjenesten. Men da en kendt modstandsmands niece bliver fundet brutalt myrdet føler Mock sig kaldet til at træde i aktion og vælger at blive i det krigshærgede Breslau for at opklare de bizarre omstændigheder omkring mordet.
Marek Krajewski (f. 1966) er uddannet i klassisk litteratur og er lektor i latin ved Wroclaw Universitet. Fæstning Breslau er fjerde bog i hans prisvindende serie af detektivromaner med baggrund i byen Breslau i tiden mellem første og anden verdenskrig og inspektør Eberhard Mock i hovedrollen. Seriens tre første romaner: Døden i Breslau Kalendermordene og Spøgelser i Breslau er alle udkommet på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fæstning Breslau

Fæstning Breslau