Nedsat pris! Fag: Grundbog i sygepleje
Kategorier / sektioner:

Fag: Grundbog i sygepleje (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grundbog i sygepleje
Sideantal: 433
Dato for udgivelse: 8-8-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788762818415
Produkt type: Bog
Bidragyder: Birte Glinsvad, Charlotte Delmar, Elisabeth O.C. Hall, Preben Ulrich Pedersen, Regner Birkelund, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Dorthe Boe Danbjørg, Eva Ladekjær Larsen, Cathrine Sand Nielsen, Ingegerd Harder, Anne Hyttel Agerholm, Jane Clemensen,
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

430,65 kr

-13%

Vejl. pris: 495,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 425,70 kr Op til 693,00 kr
20 420,75 kr Op til 1.485,00 kr

Beskrivelse

Fag er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til de faglige, organisatoriske og uddannelsesmæssige rammer, sygeplejen udfolder sig indenfor. Målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde refleksivt med sygepleje som et fag, der praktiseres i en kontekst bestemt af historiske, sociale og politiske forhold.     
Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner. I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen af den trykte bog. I-bogen indeholder videoer, quiz og andre ekstramaterialer. Fag er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves. Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fag: Grundbog i sygepleje

Fag: Grundbog i sygepleje