Nedsat pris! Fag: Grundbog i sygepleje Forstør
Kategorier / sektioner:

Fag: Grundbog i sygepleje (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grundbog i sygepleje
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 8-8-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788762818415
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anne Hyttel Agerholm, Kirsten Beedholm, Hans Okkels Birk, Regner Birkelund, Susanne Brøndum, Sytter Christiansen, Tanja Chræmmer, Jane Clemensen, Dorthe Boe Danbjørg, Charlotte Delmar, Kirsten Frederiksen, Birte Glinsvad, Elisabeth O.C. Hall, Ingegerd Har
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (08-08-2018)

Forventes på lager: 08-08-2018

391,50 kr

-13%

Vejl. pris: 450,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
20 382,50 kr Op til 1.350,00 kr

Beskrivelse

Fag er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til de faglige, organisatoriske og uddannelsesmæssige rammer, sygeplejen udfolder sig indenfor. Målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde refleksivt med sygepleje som et fag, der praktiseres i en kontekst bestemt af historiske, sociale og politiske forhold.     
Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner. I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen af den trykte bog. I-bogen indeholder videoer, quiz og andre ekstramaterialer. Fag er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves. Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fag: Grundbog i sygepleje

Fag: Grundbog i sygepleje