Nedsat pris! Fag: Grundbog i sygepleje
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Fag: Grundbog i sygepleje (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Birte Glinsvad, Charlotte Delmar, Elisabeth O.C. Hall, Preben Ulrich Pedersen, Regner Birkelund, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Dorthe Boe Danbjørg, Eva Ladekjær Larsen, Cathrine Sand Nielsen, Ingegerd Harder, Anne Hyttel Agerholm, Jane Clemensen, Sytter Christiansen, Tanja Chræmmer, Inge Madsen, Hans Okkels Birk, Susan Rydahl-Hansen, Dorthe Mygind, Susanne Brøndum, Henriette Lyhne, Margrethe Skovgaard Larsen

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762818415
Udgave: 2. (08-08-2018)
Oplag: 2. (17-12-2019)
Serie: Grundbog i sygepleje
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 433
Illustrationer: Ja
Fagredaktør: Birte Glinsvad, Kirsten Frederiksen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
430,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er 2. udgave af Fag – grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til de faglige, organisatoriske og uddannelsesmæssige rammer, som sygeplejen udfolder sig indenfor. Målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde refleksivt med sygepleje som et fag, der praktiseres i en kontekst bestemt af historiske, sociale og politiske forhold.

Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emnevalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på de to første studieår. Men bogen kan bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner.

Fag er en del af en serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves.

Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

Anmeldelser (0)