Nedsat pris! Fair Food: lækre opskrifter fra det moderne, søde køkken Forstør
Kategorier / sektioner:

Fair Food: lækre opskrifter fra det moderne, søde køkken (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 157
Dato for udgivelse: 20-2-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Redaktion: Ingrid Liboriussen
ISBN-13: 9788702074925
Produkt type: Bog
Bidragyder: Morten Borup, Trine Hahnemann, Morten Heiberg, Thomas Herman, Anita Klemensen, Katrine Klinken, Claus Meyer, Jacob de Neergaard, Thomas Parry, Lars Scheel
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Morten Bak
Fotograf: Lars Ranek
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Morten Borup
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

3 Enheder

220,00 kr

-79,95 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fair Food er en kogebog, udarbejdet i et samarbejde mellem Gyldendal og Max Havelaar, og baseret på Fairtrade-mærkede produkter.
Ti af landets bedste kokke har valgt at bakke op om Fairtrade og har leveret opskrifter til denne kogebog: Jakob de Neergaard (brunch), Claus Meyer & Lars Scheel (kaffe), Trine Hahnemann (rørsukker), Anita Klemensen (vanilje), Katrine Klinken (honning), Thomas Herman & Thomas Parry (bananer), Morten Heiberg (chokolade) og Morten Borup (roser).
Bogen er delt op i otte temaer. Hvert tema indledes med en præsentation samt med korte tekster, hvori kokkene fortæller om deres glæde for den pågældende råvare, om Fairtrade, om råvarernes oprindelse, dyrkning m.m.
Bogen er smukt illustreret og udført i miljørigtige materialer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fair Food: lækre opskrifter fra det moderne, søde køkken

Fair Food: lækre opskrifter fra det moderne, søde køkken