Fandango 7 - vinkler på dansk: grundbog Forstør
Kategorier / sektioner:

Fandango 7 - vinkler på dansk: grundbog (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Fandango
Sideantal: 280
Dato for udgivelse: 8-7-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Udgiver: Trine May, Susanne Arne-Hansen
Redaktion: Karen Agnild, Karen Dinesen
Medforfattere: Trine May, Susanne Arne-Hansen
ISBN-13: 9788702129892
Produkt type: Bog
Bidragyder: Trine May, Susanne Arne-Hansen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Trine May, Susanne Arne-Hansen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

351,05 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med Fandango 7 - Vinkler på dansk kommer eleverne rundt om hele danskfaget.
Den bedste moderne ungdomslitteratur, nye vinkler på nye medier, et væld af genrer, intertekstuel læsning af ældre litteratur - det hele præsenteret i øjenhøjde med eleverne og deres verden. 
Hvert kapitel har sin danskfaglige vinkel. Arbejdet med skriftlig fremstilling ligger i naturlig forlængelse af litteraturlæsningen og alle forløb evalueres med en synopsisopgave. Brugen af læseforståelsesstrategier er integreret i arbejdet med teksterne, sådan at analyse og fortolkningsaktiviteterne udspiller sig på baggrund af en grundig og velforberedt læsning af de litterære og faglige tekster.
Aktivitetsniveauet er højt for alle elever, da der veksles mellem forskellige organisationsformer, som sikrer at alle kommer på banen. 
Fandango 7-9 er et solidt grundbogsmateriale, der·går i dybden med genrer, teksttyper og udtryksformer, integrerer læsedidaktik og litteraturdidaktik· sikrer, at alle elever er aktive i de faglige processer, inddrager meningsfuld evaluering, bygger bro mellem litteraturarbejde og skriftlig fremstilling.
Til grundbogen findes et arbejdshæfte - en læse/skriveguide - hvor eleverne tager notater som forberedelse til forskellige former for samtale og forskellige skriftlige opgaver. Læse/skrive-guidens notatark er et stillads om elevernes læring, der sikrer deres forståelse og deltagelse, og som højner kvaliteten af den fælles dialog. 
Til systemet hører desuden en i-bog. I-bogen er en elektronisk udgave af den fysiske bog tilført nogle digitale ressourcer. Heri ligger bl.a. ekstra forløb til hvert kapitel og tekster, som eleverne kan analysere på egen hånd. I-bogens noteapparat kan eleverne tage deres egne noter og løse opgaverne fra læse/skriveguiden, hvis notatark også vises i i-bogen. Vejledning til læreren udgives..

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fandango 7 - vinkler på dansk: grundbog

Fandango 7 - vinkler på dansk: grundbog