Nedsat pris! Far Bruger skeletter solcreme Forstør

Far Bruger skeletter solcreme (Bog, Hardback)

Af: Michael Hørup Møller

Forlag: MHM-ORD
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 15-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788799856015
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

157,20 kr

-21%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børn har fabelagtige betragtninger om oplevede situationer og om det samfund, de er en del af. Det giver Michael Hørup Møller i sin nye bog et perspektiv på, når samfundsmæssig og sociologisk status quo bliver illustreret med et infantilt humoristisk tvist. 
Samtidigt går Michael Hørup Møller i kødet på skrevne og uskrevne normer, sociale fordomme og de samfundsmæssige paradigmer, der i forfatterens optik dikterer, hvordan man i et kapitaliseret samfund bør være, for at være en god forælder, en god borger og generelt et godt menneske. 
Kan man blive lykkelig af at være rig? Hvad er grunden til, at kakerlakker spiser kolort, og er det godt for noget som helst? Hvordan associerer børn sit eget univers med hjemløshed og en sociologisk optik på det samfund, de er en del af? Hvad er grunden til, at det er sejt at have mistet en tand før skolestart, og hvordan indgår en Ferrari i at være sej og opnå ’det gode liv’? Hvordan forklarer man børn, at begreber som BYOD (Bring Your Own Device), politik, skolereform og mønsterbryder har en indflydelse på deres fremtid? Hvad er den reelle årsag til mobning, og hvordan opstår det? Hvorfor har kongen ikke noget sværd, og hvorfor er der ingen prinsesse med i skak? Hvorfor bliver forældre skilt, hvordan navigerer børn i det, og hvordan formår man som forælder at håndtere den rationelle logik versus den følelsesmæssige balance? Hvis Skaberen er i alting – er han eller hun så også i det bacon, man putter i sit pitabrød, og er der mere mellem himmel og jord, end man kan se? 
Det er nogle af disse betragtninger, Michael Hørup Møller forsøger at illustrere og belyse i sin bog. 
Om forfatteren 
Michael Hørup Møller drives af nysgerrighed, interesse og engagement for samfundet og har til dato udgivet 4 bøger, og der arbejdes løbende med en række manuskripter. Ud over det skriver han digte, noveller og andre tekster. Michael Hørup Møller bor i Vejle med sine to sønner, som er syv og ni år gamle.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Far Bruger skeletter solcreme

Far Bruger skeletter solcreme