Nedsat pris! Farlig færd for fører og fædreland
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Farlig færd for fører og fædreland (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Karl Frederik Nielsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772185125
Udgave: 1. (14-10-2019)
Oplag: 1. (14-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 298
Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
196,30 kr
138,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er i krigens allersidste dage, og slaget om Berlin er ved at være forbi. Alle kan se afslutningen nærme sig.    Den unge uerfarne flyverløjtnant Heinz Rohrmann får en besynderlig opgave af en general.    Heinz Rohrmann skal foretage en kurerflyvning til en adresse i det sydligste Tyskland med en kasse hemmelige dokumenter. Kort efter vil Der Führer og generalen selv følge med og oprette en kommandopost, der kan vinde krigen. Løjtnanten får både løfte om forfremmelse og jernkors, hvis han fuldfører missionen.    Det lyder fuldstændig usandsynligt i den unge løjtnants ører, så han foretager en undersøgelse, og det, han finder ud af, er et stort chok for ham.    Samtidig er to amerikanske kaptajner i US Army på jagt efter krigsforbrydere og kommer på sporet af denne hemmelige opgave. I mellemtiden er Heinz Rohrmann forsvundet, og de to kaptajner sætter alt ind på at finde ud af, hvad der er sket. En bog fuld af dramatik, spænding og snu transaktioner og ikke mindst kærlighed.       


Uddrag af bogen 

– Mine herrer, mit navn er kaptajn Jack Miller fra US Army, og dette er min kollega kaptajn Peter Hansson. Vi taler begge tysk og skal nu forhøre dem om Deres rolle i Deres højtærede førers krig. Det vil sige, hvordan det kan gå til, at I er her i en Junkers 52 på vej væk fra Berlin. Hvad er jeres rolle i krigen, eller forsøgte I at desertere? Det er vist noget, der Führer ikke kan lide, så vidt jeg har forstået.    

– Vi vil nu pænt og roligt gå over i den barak, og der vil de herrer en for en blive udspurgt om dette forhold. For god ordens skyld må jeg oplyse de herrer om, at denne herre, han pegede på en MP, den mand, der havde betjent maskingeværet og nu stod bevæbnet med en Thomson-maskinpistol, – har ordre til at skyde, hvis en af jer får trang til at prøve at smutte. Skal vi komme i gang?         


Om forfatteren 

Karl Fr. Nielsen er uddannet som elektroniktekniker og merkonom i udenrigshandel. Han har rejst over store dele af Jorden som tekniker, foredragsholder, instruktør og sælger. Han har skrevet en del teknisk litteratur og reklametekster, 14 romaner, omkring 55 noveller samt en rejsebog og et bind med vers. Er nu pensionist.

Anmeldelser (0)