Nedsat pris! Farmen Hilltop
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Farmen Hilltop (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tom Oxager

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772183992
Udgave: 1. (17-06-2019)
Oplag: 1. (17-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: En Anna Storm-krimi
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 210
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rigsvåbnet har i mange år haft til huse i en bygning på Flådestationen i Frederikshavn. En ordning begge parter har været både tilfreds og fornøjet med.  Et chefskifte ved søværnet gør det nødvendigt at finde nye løsninger.  

Gamle kendinge, der har været sikkert anbragt i fængsel, dukker op. Et spionskib udfordrer installationer i det danske forsvar og saboterer landets infrastruktur. En bande franske banditter med mafiarelationer drager hærgende gennem Sydsverige og Vendsyssel.  

Rigsvåbnet klarer de fleste udfordringer, men det koster dyrt!   

Bag i bogen er der selvfølgelig nye opskrifter fra Anna Storms provencalske køkken.          


Uddrag af bogen 

”Jeg har selv afhørt naboerne, i dette tilfælde anklageren og hans hustru. I spisestuen, hvor kuglerne havde gennemboret vinduet, står i et hjørne en divan, hvor husets patriark åbenbart jævnligt tager sin middagslur under et særdeles spraglet hæklet slumretæppe. Over divanen hænger et prægtigt maleri, som fruen har arvet efter sine forældre, der havde en gård ved Tystrup-Bavelse-søerne på Sjælland. Motivet er en flot kronhjort, der spejler sig i en skovsø. To skud havde ramt hjortens krop på tilfældige steder. 9-mm-standardammunition. Fruen var i den grad ophidset, da hun opdagede teknikernes fund.”           


Om forfatteren 

Tom Oxager sidder i det idylliske Sæby, hvor han netop har afsluttet den niende bog i serien om Anna Storm og Rigsvåbnet. Dramatik, alvor og humor skifter i den tempofyldte beretning. I en anden serie, der omfatter Skurvognsdetektiven og Annabelle, er den kvindekære Kasper Havthorn og den aldrende krimiforfatter Ole Thorvaldsen på vej mod nye eventyr. 

Anmeldelser (0)