Nedsat pris! Fastfood
Kategorier / sektioner:

Fastfood (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Martin Ib

Forlag: Kogebogskonsortiet
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793171046
Udgave: 1. (24-10-2018)
Oplag: 1. (24-10-2018)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hardback
Sideantal: 240
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

FASTFOOD er meget mere end en kogebog. Det er et personligt statement fra kokken, idémageren og igangsætteren Martin Ib, som gør op med den udbredte tankegang, der sætter lighedstegn mellem junkfood og fastfood. 


I FASTFOOD krydrer Martin Ib opskrifterne med sine erfaringer om råvarer, traditioner og fornyelse – og med sin personlige historie. Han garnerer det sure, det søde, det salte og det stærke køkken med bæredygtige betragtninger og klare holdninger, som når han pointerer vigtigheden af at lade børnene være med, når vi laver mad. 


Derfor er kogebogen FASTFOOD naturligvis også en bog for hele familien, og mange af opskrifterne er nogle, familie og venner kan hjælpes ad med at lave. For ifølge Martin Ib giver det mening på mange plan, når vi laver maden sammen.  


FASTFOOD er blevet til som et redskab til hjælp i hverdagen, og opskrifterne er hentet fra Martin Ibs egen hverdag. I bogen giver han sit unikke bud på, hvad fastfood er – og kan være. ”Fastfood er, hvad man gør det til. Men først og fremmest handler det om velsmag,” siger Martin Ib.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fastfood

Fastfood