Fe og ål Forstør
Kategorier / sektioner:

Fe og ål (Bog, Hæftet)

Forlag: Blæs
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Blæs børn læser - Blæs først
Sideantal: 9
Dato for udgivelse: 6-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Malene Reynolds Laugesen
Bearbejdning: Mette Anker
Medforfattere: Sine Norsahl, Camilla Bjørn
ISBN-13: 9788799688395
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Mette Anker
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

87,70 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

To venner, fire årstider - og 24 ord
Begynderlæsning, lix 5, let-tal 7.   
Fe og ål er en ultralet lille begynderlæsebog om de to venner Fe og Ål, som hygger sig ved søen, mens årstiderne skifter. Teksten består af få, lydrette enstavelsesord (24 i alt) og er tænkt og tilrettelagt til den allerførste læsning i slutningen af børnehaven eller 0. klasse. Læsningen understøttes af fine og drømmende illustrationer tegnet af Malene Reynolds Laugesen (´Havkongens have´ m.fl.).   
Bogen er den femte udgivelse i Forlaget BLÆS letlæsningsserie ´Blæsebøgerne´.  
Om læsesystemet:
´Blæsebøgerne´ henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. - 3. klasse). Serien er et nyt, fagligt, gennemarbejdet bud på motiverende læsetræning. Systemet er tilrettelagt med didaktisk dybdefokus på ordstoffet og består på de første niveauer af ultrakorte tekster med overvejende lydrette/lydnære ord. Teksterne kompliceres derefter trinvis med hyppige funktionsord, flere stavelser, konsonantklynger og uregelmæssige lydstrukturer, indtil grundlæggende læsefærdigheder er etableret.
Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst.   Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet. 
Niveau: 
Blæsebog-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på. Fe og Ål ligger på læsetrin 1 (Blæs Først).  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fe og ål

Fe og ål