Fem år med Obama: forandring, vi kunne tro på Forstør
Kategorier / sektioner:

Fem år med Obama: forandring, vi kunne tro på (Bog, Hæftet)

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 269
Dato for udgivelse: 13-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Anders Agner Pedersen, Jens Aagaard
ISBN-13: 9788771283754
Produkt type: Bog
Forord: Mogens Lykketoft
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Han blev valgt på løftet om at forandre Amerika. ´Change We Can Believe In´ lød sloganet, der henrykkede både amerikanerne og resten af verden. Fem år er gået siden Barack Obama blev taget i ed som præsident og spørgsmålet er nu: Har Obama forandret Amerika?

I denne antologi søger skribenterne på ´Kongressens´ hjemmeside at give svaret. Ud fra såvel indenrigs- som udenrigspolitiske vinkler ser de tilbage på Obamas første fem år ved magten, og ser frem mod de kommende. 

Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På? er den første antologi om Obama på dansk og kommer hele vejen rundt om en præsident, til hvem forventningerne var så store, at de næsten var umulige at indfri.  
 
Antologien er inddelt i tre hoveddele: ´Indenrigspolitik´, ´Washington´ og ´Udenrigspolitik´. Ud fra hver deres ekspertise-område ser fagskribenterne fra ´Kongressen´, samt Ulrik Bie og Michael Ehrenreich, tilbage på de fem år der er gået, gør status, og ser fremad mod de kommende år. Tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft har skrevet forordet. 
 
Om forfatterne:
Anders Agner Pedersen er redaktør på hjemmesiden ´Kongressen´. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Er forfatter til bøgerne Kennedybrødrene fra 2011 og Da Spin Erobrede Danmark, som han sammen med Jens Aagaard udgav i 2013. November 2013 udgav han den meget omtalte bog Fred Til Alle Tider - Historien Om John F. Kennedys Største Taler.
Jens Aagaard er nyhedschef på ´Kongressen´. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Dækkede i knap ti år dansk politik for Ekstra Bladet og var derefter ansat på Søndagsavisen, hvor han bl.a. dækkede dansk politik og skrev interviews og portræthistorier.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fem år med Obama: forandring, vi kunne tro på

Fem år med Obama: forandring, vi kunne tro på