Nedsat pris! Fermentering 2.0: kondimenter Forstør
Kategorier / sektioner:

Fermentering 2.0: kondimenter (Bog, Indbundet)

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 203
Dato for udgivelse: 23-3-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Ditte Ingemann
Redaktion: Marie Holm
Medforfattere: Søren Ejlersen, Ditte Ingemann
ISBN-13: 9788771803365
Produkt type: Bog
Forord: Sandor Katz
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

17 Enheder

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nu kommer opfølgeren til bestselleren Fermentering! Lær om det videnskabelige i fermentering - og få flere skønne opskrifter.  


Ny bog fra grøntsagsnørderne på Aarstiderne tager over, hvor bestselleren Fermentering slap. I Fermentering 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode og undersøger de processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend. Hvad sker der med frugter og grøntsager, når de mælkesyrergærer? Og hvordan påvirkes vores tarmes mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Desuden får du 50 nye opskrifter på pickles og salsaer, krydrede saucer og selvfølgelig kraut og kimchi.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fermentering 2.0: kondimenter

Fermentering 2.0: kondimenter

Kunder, der købte denne vare, købte også