Nedsat pris! Gammelpot 9: Festen på Falkensten
Kategorier / sektioner:

Gammelpot 9: Festen på Falkensten (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Thom Roep

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770857697
Udgave: 1. (04-07-2019)
Oplag: 1. (04-07-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Gammelpot
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 56
Oversætter: Edith Månsson
Tegnet af: Piet Wijn
Originalsprog: Hollandsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gammelpot vil hjælpe en pige, der forsøger at flygte fra et jagtselskab. Det lykkes ikke, men som tak for hans indsats giver pigen Gammelpot sin pung.   

Da den livlige og legesyge unge mand Dukat dukker op, kommer Gammelpot på sporet af pigen. Han vil nemlig ikke modtage penge for at hjælpe nogen – og vil derfor give hende pungen tilbage.   

Sammen med Dukat og hans følgesvend, aben Mester Jakob, sætter Gammelpot kurs mod slottet Falkensten, hvor prinsesse Gwendoline skal giftes om få dage.   Men noget er helt galt, for prinsessen er spærret inde, og hendes sande elskede er forsvundet. Kan Gammelpot mon stole på den mystiske Dukat og løse mysteriet?   


Med ekstramateriale fra Gammelpots Skatkammer, hvor forfatteren Thom Roep denne gang blandt andet fortæller om den århundredlange tradition for maskeringer, udklædninger og hemmelige identiteter i eventyr, film, bøger og tegneserier.   


Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. 

Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. 

Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. 

Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind.   


Pressen skrev om genudgivelserne af Gammelpot:   


»Stærkt underholdende ... har alt, hvad et klassisk eventyr skal rumme ... En tidløs perle.« ****** – Nummer9   


»Mesterligt værk« ***** – Serieland   »Frisk og klar til at levere underholdning til nutidens tegneserielæsende børn.« **** – Nordjyske   


»Tegningerne er mildt sagt fremragende og fremstår lige så levende, varme og eventyrlige nu, som de gjorde, da serien var ny. En vidunderlig børnetegneserie ... Ud over de fine tegninger rummer fortællingen en del humoristiske indslag, som både kan nydes af børnene og den voksne (op)læser.« – DBC lektør

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gammelpot 9: Festen på Falkensten

Gammelpot 9: Festen på Falkensten