Nedsat pris! Fighter: at kæmpe med OCD, sorg og systemet
Kategorier / sektioner:

Fighter: at kæmpe med OCD, sorg og systemet (Multimedia, Indbundet, Dansk)

Af: Lisbeth Gade Mikkelsen

Forlag: Siesta
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 227
Dato for udgivelse: 14-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Udgiver: Siesta
ISBN-13: 9788792539786
Produkt type: Multimedia
Forord: Peter Lund Madsen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fighter er en hudløs ærlig beretning fra en kvinde med OCD. Hun beskriver tvangshandlinger og tvangstanker, som hun har oplevet som særdeles hæmmende for et ordentligt liv. Over 200.000 mennesker menes at lide af OCD i Danmark og har dermed ikke et normalt liv. Forfatteren til Fighter, Lisbeth Gade Mikkelsen, tegner i sin bog billedet af en stærk kvinde, som har kæmpet med sig selv og systemet - og i dag er i gang med en uddannelse.
»I sommerferien, hvor jeg er 14 år og er blevet konfirmeret, får jeg hjernebetændelse ligesom Karsten.«
Da Lisbeth i en ung alder oplever storebroderens død efter længere tids sygdom, begynder tvangstankerne at overtage hendes sind.
Fra at have været et glad og smilende barn udviklede Lisbeth Gade Mikkelsen sig til at blive en teenager, som til tider overvejede at sige farvel til livet. Men noget i hende blev ved at kæmpe videre, uanset hvor megen modgang hun mødte på sin vej. Hun er og bliver en Fighter.
I bogen beretter Lisbeth om at leve med OCD, og hvordan det føles at være styret af sine tanker.  Hun fortæller også om det savn, det efterlader, når først broderen og senere også søsteren helt pludseligt dør, og hvad det er, der gør det så svært at leve videre.
Fighter er også en beretning om kampen med systemet, og hvilke konsekvenser det har, når man fravælger at give OCD ramte behandling og i stedet giver dem førtidspension.
Til trods for den manglende hjælp fra mange sider lykkes det Lisbeth at vinde mere og mere over sin OCD.  Kampen har forandret hende totalt, og angsten fylder gradvis mindre i hendes liv. I dag studerer Lisbeth dansk på uiversitetet. Med bogen Fighter ønsker hun at skabe en debat om den behandling, som systemet giver OCD ramte. Samtidig er det hendes ønske at give håb til andre, som lever med OCD, samt oplyse vigtigheden af, at man kaster sig ud i sine drømme, selvom man for en stund føler gulvet vakle under sig.
Forordet er skrevet af OCD Foreningens ambassadør, hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fighter: at kæmpe med OCD, sorg og systemet

Fighter: at kæmpe med OCD, sorg og systemet