Nedsat pris! Film med håndskrift Forstør
Kategorier / sektioner:

Film med håndskrift (Bog, Hæftet)

Af: Chr. Braad Thomsen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 25-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788779735019
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forfatteren og filminstruktøren Christian Braad Thomsen argumenterer i denne bog for, at de vigtigste danske filmskabere er dem, der nægter at underkaste sig underholdningsindustriens krav og i stedet skriver deres film med håndskrift. For dem er film ikke fabriksarbejde, men en dybt personlig henvendelse til publikum. De bruger kameraet lige så intimt som forfatteren sin pen eller maleren sin pensel. De repræsenterer filmkunstens fremtid.  

Nogle af dem har fået tag i et betydeligt publikum - f.eks. Lars von Trier, Nils Malmros og senest Pernille Fischer Christensen - mens andre som Simon Staho og Christoffer Boe endnu er ret ukendte uden for filmkunstens indercirkel. Og helt for sig selv står den dristige eksperimentator Jytte Rex.  

Christian Braad Thomsen portrætterer dem alle seks i Film med håndskrift. Bogen viser hvordan de gennem nyskabende personlig fantasi har formået at styre fri af både den kommercielle films åndløshed, avantgardefilmens narcissisme og amatørfilmens kejtethed og i stedet har skabt store film med en personlig håndskrift. 

PS
Samtidig med at Film med håndskrift udkommer på Tiderne Skifter, udsender Another World Entertainment en dvd-udgave af Christian Braad Thomsens dokumentarfilm Blues for Montmartre. Den spillefilmslange dokumentarfilm kaster et personligt blik på 1960´ernes Jazzcafé Montmartre, der for Braad Thomsen og mange andre var en blanding af dagligstue og jazzuniversitet. Filmen rummer arkivoptagelser med Dexter Gordon, Stan Getz, Ben Webster og andre jazzstjerner, der slog sig ned i København. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Film med håndskrift

Film med håndskrift