Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Filmsprog: film-, video- og tv-produktion (Bog, Hæftet)

Af: Per Helmer Hansen

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 1-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788778878601
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

129,65 kr

-13%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En grundbog, der rummer det, man skal vide om filmsprog og massemedieproduktion, hvis man interesserer sig for den teoretiske side af sagen, eller hvis man skal i gang med produktionen selv. Bogen gennemgår systematisk billed- og lydsidens fortælleelementer med en kort definition på hvert element og en forklaring på, hvordan det produceres i praksis.
Derefter bliver der givet en forklaring på den eller de virkninger, som f.eks. en panorering, et fugleperspektiv eller en krydsklipning har, illustreret med billedeksempler fra film og tv.
Bogens sidste del giver en række gode, praktiske råd til, hvordan man gør, når man selv skal optage eller redigere og vil bruge de forskellige filmsproglige elementer. Til slut redegør forfatteren for vilkårene for film-, video- og tv-produktion samt produktionsprocessen for dem, der gerne vil fremstille deres eget fakta- eller fiktionsprogram.
Bogen er tilrettelagt til undervisning i mediefag på ungdomsuddannelserne, men kan bruges af alle, der interesserer sig for film-, video- og tv-produktion og for de virkemidler, vi dagligt udsættes for i massemedierne.
Per Helmer Hansen er lektor i mediefag ved Ørestad Gymnasium. Han har tidligere bl.a. udgivet Den dramaturgiske værktøjskasse og Tv-faktaprogrammer på Frydenlund.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Filmsprog: film-, video- og tv-produktion

Filmsprog: film-, video- og tv-produktion