Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Filosofi og litteratur (Bog, Hæftet)

Forlag: Forlaget Slagmark, Tidskrift for idéhistorie
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Slagmark
Sideantal: 183
Dato for udgivelse: 3-11-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Nr. i serien: Bind: 44,
Redaktion: Sune Liisberg
ISBN-13: 9788791041624
Produkt type: Bog
Bidragyder: Søren Harnow Klausen, Jean-Paul Sartre, Thomas Illum Hansen, Benjamin Boysen, Isak Winkel Holm, Sune Lissberg, André Danielsen, Hans-Jørgen Schanz, Jens Viggo Nielsen
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

121,80 kr

-13%

Vejl. pris: 140,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med stikordene filosofi og litteratur har Slagmark i dette nummer indhentet dugfriske bidrag fra fem forskere - samt en enkelt ældre tekst af en franskmand - om et efterhånden klassisk idéhistorisk tema. Alle seks bidrag kan tages som vidnesbyrd om, at diskussionen mellem det filosofiske og det litterære meningsfuldt kan fastholdes i en filosofisk diskurs, hvis den samtidigt tør at være så elastisk - ja så litterær, om man nu vil - at den kan forskelsbehandle uden at vælge side; det viser sig at være sagen tro, når den fænomenologiske filosofi - herunder eksistensfilosofien - trækkes af stald som en rød tråd igennem alle artiklerne.
Ud over den faste anmeldersektion sidst i nummeret indeholder dette nummer af Slagmark også et intermezzo, som denne gang er forbeholdt temaer i idéhistorikeren Hans Jørgen Thomsens forfatterskab. Fire idéhistorikere er blevet bedt om at forholde sig til et frit valgt emne, som både de selv og Hans Jørgen Thomsen har - eller har haft - et mellemværende med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Filosofi og litteratur

Filosofi og litteratur