Nedsat pris! Final girls Forstør
Kategorier / sektioner:

Final girls (Bog, Hæftet)

Af: Riley Sager

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 439
Dato for udgivelse: 25-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Britt B. Tippins
ISBN-13: 9788740613384
Produkt type: Bog
Pseudonym: Todd Ritter
Originaltitel: Final girls
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad skal der til for at overleve et massemord? Dette spørgsmål er omdrejningspunkt i ny amerikansk thriller.
Quincy Carpenter prøver bare på at leve et helt normalt newyorkerliv med sin kæreste, Jeff, og sin bageblog, Quincy’s Sweets. Men det er svært, når fortiden bliver ved med at indhente hende. Som den eneste overlevende efter en blodig massakre i skovhytten Pine Cottage for ti år siden bærer Quincy nemlig rundt på en uafrystelig identitet som ’Final Girl’. En titel, medierne har tildelt hende, tillige med to andre kvinder, Lisa og Samantha, der hver især var eneste overlevende i lignende mordsager.
For Quincy, der bare gerne vil videre med sit liv, er det et ufrivilligt skæbnefællesskab, og de tre Final Girls har derfor heller aldrig mødt hinanden. Men da Lisa en dag bliver fundet død i sit hus, genoplives gamle traumer og spørgsmål i Quincy. Hvad var det egentlig, der skete dengang i Pine Cottage? Og hvorfor var hun den eneste, der overlevede? Et sort hul i Quincys hukommelse har i mange år skjult den fulde, grumme sandhed, men nu banker virkeligheden på døren. 
Final girls tager os med ind i et pirrende, mørkt univers, hvor karakterernes individuelle motiver hele tiden sløres, så man med skrækblandet nysgerrighed bare må læse videre og videre.
Om forfatteren
Riley Sager er et pseudonym for en forfatter, som tidligere har udgivet bøger under andet navn. Riley er foruden forfatter også redaktør og grafisk designer og bor i Princeton, New Jersey. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Final girls

Final girls