Nedsat pris! Finansiel rådgivning - privat Forstør
Kategorier / sektioner:

Finansiel rådgivning - privat (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 351
Dato for udgivelse: 22-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Helge Sørensen
Medforfattere: Karen Almdal, Karsten Wiborg, Jannie Munch, Allan Bo Christensen, Helge Sørensen, Tage Bergsbo, Dorte Fejerskov Hass
ISBN-13: 9788741264615
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

304,50 kr

-13%

Vejl. pris: 350,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Finansiel rådgivning - privat er en ny, praksisorienteret lærebog, der fokuserer på privatkundens forhold i forbindelse med kunderådgivning, kreditgivning og kundevurdering mv.


Bogen gennemgår først privatøkonomisk adfærd, hvor læseren får viden om indkomstformer, indkomstanvendelser og finansieringsbehov herunder de basale familie- og arveretslige regler. Dernæst går bogen ind i de skatteregler, som gælder for den typiske privatkunde, og efterfølgende fokuseres på udlån og kreditvurdering. I to kapitler gennemgås ejendomshandel og ejendomsfinansiering. Bogen dækker også skade- og livsforsikring, og et særligt kapitel gennemgår ejendomsadministration. De vigtigste investeringstyper, fx aktier, obligationer, afledte produkter og investeringsforeninger, dækkes i kapitel 9. Bogens sidste kapitel omhandler pension og en typisk privatkundes pensionsopsparingsbehov.


Bogen er rettet mod de merkantile, finansielle uddannelser, fx finansøkonom, financial controller og finansbachelor og kan bruges i fx undervisning i privatøkonomi, samt finansielle markeder og rådgivning.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Finansiel rådgivning - privat

Finansiel rådgivning - privat