Nedsat pris! Finansiel rådgivning - privat
Kategorier / sektioner:

Finansiel rådgivning - privat (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Karsten Wiborg

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741271057
Udgave: 3. (27-07-2018)
Oplag: 2. (21-01-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 464
Fagredaktør: Helge Sørensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
348,00 kr
348,00 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Finansiel rådgivning – privat er en praksisorienteret lærebog, der fokuserer på privatkundens forhold i forbindelse med kunderådgivning, kreditgivning og kundevurdering mv.

Denne 3. udgave er revideret og bl.a. tilføjet et kapitel, der beskriver den finansielle sektor. Bogen er desuden tilføjet en større ordliste til sidst .

Bogen gennemgår først privatøkonomisk adfærd, hvor læseren får viden om indkomstformer, indkomstanvendelser og finansieringsbehov, herunder de basale familie- og arveretslige regler.

Dernæst går bogen ind i de skatteregler, som gælder for den typiske privatkunde. Efterfølgende fokuseres på den finansielle sektor og på udlån og kreditvurdering. I tre kapitler gennemgås ejendomshandel, ejendomsfinansiering og andelsboliger. Bogen dækker også skade- og livsforsikring, og et særligt kapitel gennemgår ejendomsadministration. De vigtigste investeringstyper, fx aktier, obligationer, afledte produkter og investeringsforeninger, dækkes i kapitel 11. Bogens sidste kapitel omhandler pension og en typisk privatkundes pensionsopsparingsbehov.

Bogen er rettet mod de merkantile, finansielle uddannelser, fx finansøkonom, financial controller og finansbachelor og kan bruges i undervisning i privatøkonomi samt finansielle markeder og rådgivning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Finansiel rådgivning - privat

Finansiel rådgivning - privat