Nedsat pris! Find din stemme: en brugsbog Forstør

Find din stemme: en brugsbog (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 183
Dato for udgivelse: 12-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Illustrator: Eva Wulff
Medforfattere: Dorte Koch, Lene Kleinschmidt
ISBN-13: 9788741253848
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Dorte Koch, Lene Kleinschmidt
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Find din stemme er en højst anvendelig brugsbog - konkret, seriøs og vidende«
- Retorikmagasinet
Find din stemme er en brugsbog til alle der ønske at blive bedre til at udtrykke sig mundtligt. Bogen er skrevet af to erfarne stemmetrænere og talelærere og rummer en mængde konkrete øvelser for stemme og krop der erfaringsmæssigt virker.
Forfatterne beskriver på en gang sagligt og underholdende hvordan man ved at arbejde med bogens træningsprogrammer kan finde eller generobre sin egen stemme. 
Bogen indeholder en række råd der er nyttige i forbindelse med mundtlig formidling, bl.a. om præsentation, kropssprog, håndtering af nervøsitet, oplæsning, mundtlighed i kombination med PowerPoint, speaktræning m.v.  
Til bogen hører en hjemmeside hvor øvelserne er indtalt og gennemgås grundigt. Her findes også tre litterære øvetekster indtalt specielt til denne bog af skuespiller Lars Mikkelsen.  
Find din stemme henvender sig til alle de professioner hvor man bruger stemmen i sit arbejde: journalister, skuespillere, erhvervsfolk, lærere m.v. Derudover til studerende og praktikere inden for kommunikation og formidling og til videre-/efteruddannelse inden for disse områder.  
Dorte Koch er uddannet voice teacher fra Central School of Speech and Drama, London og har en MA i Voksenuddannelse og HR fra Roskilde Universitetscenter. Hun underviser skuespiller- og dansestuderende på Statens Teaterskole og Skuespillerskolen ved Odense Teater i professionel stemmebrug og er gæstelærer på Roskilde Universitetscenter. I erhvervslivet giver hun som konsulent kurser og individuel coaching i præsentationstræning, stemmetræning og personlig gennemslagskraft.  
Lene Kleinschmidter cand. mag. i dansk og retorik fra Københavns Universitet. Hun underviser skuespiller- og instruktørstuderende på Statens Teaterskole i professionel stemmebrug, træner studieværter og journalister i DR og andre medievirksomheder, og hun arbejder som konsulent med præsentationstræning, personlig gennemslagskraft og medietræning i erhvervslivet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Find din stemme: en brugsbog

Find din stemme: en brugsbog

Kunder, der købte denne vare, købte også