Find fødselsdagskagen: hjælp børn med at øge deres selvværd (Bog, Hardback)

Af: Elizabeth Wagele

Forlag: Indsigt
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 3-6-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Lone Stephensen
Illustrator: Elizabeth Wagele
Medforfattere: Elizabeth Wagele, Judith Dome
ISBN-13: 9788799040391
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Finding the birthday cake
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
128,00 kr
Hæftet
128,00 kr

128,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ny bog for børn (og voksne) fortæller om hvor forskellige vi mennesker er. Det er vigtigt at støtte børn i at opbygge et godt selvværd. Det kan bl.a. ske ved at værdsætte børns forskellige måder at være og tænke på - uanset om det passer ind i den voksnes opfattelse af hvordan man bør være eller ej.
Find fødselsdagskagen fortæller om menneskers forskelligheder. Den er baseret på persontypologien Enneagrammet. En typologi som beskriver ni forskellige måder at være menneske på. Hvert menneske agerer én af de ni typer, og i bogen er typerne repræsenteret ved dyr der går på jagt efter en forsvunden fødselsdagskage.
Det haster med at finde kagen så alle hjælper med - på hver deres måde. Alle vil gerne glæde deres fælles ven, den næsten usynlige Ninosaur, som har fortjent kagen på sin fødselsdag. De ni dyr har hver deres måde at forholde sig til problemet med den forsvundne kage på, og læseren får indtryk af typernes forskellighed på en sjov og indirekte måde. Ninosaur ender med at få nogle betydningsfulde gaver fra sine venner i form af at lære af hver deres personlige kvaliteter.
At forstå de ni forskellige perspektiver handler også om at være rummelig og acceptere at alle mennesker ikke er ens i deres tankegang.
Bogen er den første børnebog om Enneagramtyperne på dansk. Bogen er velegnet til højtlæsning for små børn (3-6 år). Større børn (7-10 år) kan selv læse bogen. Børnehaver og skoler kan bruge bogen som et godt indslag til en dialog om forskellige væremåder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Find fødselsdagskagen: hjælp børn med at øge deres selvværd

Find fødselsdagskagen: hjælp børn med at øge deres selvværd