Finklerspørgsmålet Forstør
Kategorier / sektioner:

Finklerspørgsmålet (Bog, Indbundet)

Af: Howard Jacobson

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Dato for udgivelse: 15-4-2014
Udgivelse: 2014.
Oversætter: Sara Koch
ISBN-13: 9788771411362
Produkt type: Bog
Originaltitel: The Finkler question
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

Mangler pt.

332,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den britiske forfatter Howard Jacobson fik i 2010 The Man Booker Prize for The Finkler Question. Nu kommer den endelig på dansk på forlaget Turbine.
Finklerspørgsmålet er en humoristisk og intelligent roman om tre mænds venskab, tro og vildfarelser i livet. Julian Treslove lever livet i forventning om den næstestore tragedie og eller kærlighed. I virkeligheden er hans liv jævnt og kedeligt og helt blottet for succes. Julians bedste ven Sam Finkler er jøde, filosof og halvkendis med eget filosofi-tv-program og storsælgende forfatter af filosofiske selvhjælpsbøger. De to gamle venner ses jævnligt deres gamle lærer, den tjekkiske jøde Libor Sevcik, der har en fortid som Hollywood-sladderspaltist fra dengang det var Greta Garbo og Marilyn Monroe der blev skrevet om.
Mens både Sam og Libor lige er blevet enkemænd, leder Julian stadig efter jobbet, kærligheden og meningen med det hele. Efter en middag med de to gamle venner, bliver Julian overfaldet af en kvinde og kaldt ´You Jew´ – tror han nok. Det får hans liv til at tage en ny drejning.
Howard Jacobson (f. 1942) er kendt som forfatter og klummeskriver med vid og humor. Han har skrevet 12 romaner og flere sagprosabøger deriblandt essaysamlingen Whatever it is I don't like it fra 2011. Howard Jacobson fik Bookerprisen i 2010 - en af de få gange den er blevet givet til en humoristisk roman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Finklerspørgsmålet

Finklerspørgsmålet