Fire strategier til en bæredygtig skole
Kategorier / sektioner:

Fire strategier til en bæredygtig skole (Bog, Pocket, Dansk)

Af: Pasi Sahlberg

Forlag: Dafolo A/S
Format: Pocket
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771607406
Udgave: 1. (17-08-2018)
Oplag: 1. (17-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Ledelse ligetil
Indbinding: Pocket
Sideantal: 138
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Finlands konsekvente topplacering i internationale uddannelsesevalueringer har medført stor nysgerrighed de seneste år. Vi kan alle lære af, hvad Finland gør godt, og hvordan de formår at holde sig i toppen. En af grundene til succesen er den finske tilgang til uddannelsesledelse, som er en ideel model til forbedring af skolesystemer verden over.
På baggrund af observationer og forskning er den verdenskendte finske professor Pasi Sahlberg kommet frem til, at uddannelsesledere, der gerne vil opnå samme succes med deres uddannelsessystem som Finland, bør fokusere på fire bestemte strategier. De fire strategier, der udgør grundstenen for denne bog, er:

  • at regelmæssige frikvarterer og fysisk aktivitet er afgørende for væsentlig læring 
  • at større lighed blandt elever er en afgørende komponent i succesrige skoler
  • at vi skal lede med de kvalitative small data frem for de kvantitative big data og i stedet gå bag om tallene og se på årsagen til disse 
  • at vi skal lade os inspirere af det finske skolesystem, men ikke blindt kopiere det eller lade os vildlede af myter.


Fire strategier til en bæredygtig skole er skrevet for at tilbyde ledere inden for skole og forvaltning praktiske idéer og forslag til nye og effektive politikker på forvaltnings-, skole- eller klasseniveau. Med udgangspunkt i det amerikanske skolesystem præsenterer Pasi Sahlberg en række idéer og strategier, der har til hensigt at forbedre uddannelsespraksis i hele verden. 


Serien Ledelse ligetil sætter igennem en række praksisrettede udgivelser fokus på bedst muligt at klæde den praktiserende skole- og underviserleder på til at varetage den daglige ledelsesopgave og de problematikker og overvejelser, der måtte være i forlængelse af denne. Korte og konkrete, hurtigt læst og lette at implementere i en travl praksis. Serien udgives i samarbejde med Skolelederforeningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fire strategier til en bæredygtig skole

Fire strategier til en bæredygtig skole