Fit efter fødsel: brug din baby som din personlige træner (Bog, Indbundet)

Af: Ann Sofie Deleuran Bækgaard

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 7-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Mikael Mand Thomsen, Bob Foy
ISBN-13: 9788740610987
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

39,95 kr

-73.4%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fit efter fødsel er til kvinder, der lige har født og gerne vil have en stærk og spændstig mor-krop. I bogen præsenteres et nyt træningskoncept, kaldet for BabyFit, en metode, der tager udgangspunkt i barnets fysiske og grovmotoriske udvikling de første 15 måneder.


Træningsprogrammerne i bogen følger babysalder fra 0-15 måneder og inviterer mor til at træne sammen med sin baby og til at skabe nogle gode, sunde og sjove vaner for dem begge under barslen.


Ligesom babyens naturlige stillinger i den første tid er på maven og ryggen, inden de kan sidde, kravle, gå og stå, er morens udgangspunkt i træningen det samme. Og på den måde kan I træne sammen og motivere hinanden i træningen. Babyer begynder fra en meget tidlig alder at efterligne og gentage de ting, som mor gør. Og det kan blive en vekselvirkning mellem mor og barn.


I et helt år har forfatteren fulgt 20 seje nybagte mødre, som med deres små babyer har taget træningsmetoden til sig og fulgt Ann Sofies program og gode råd om en effektiv efterfødselstræning.


FORFATTERDATA:


Ann Sofie er personlig træner og underviser, coach, cand.mag. og selvstændig med virksomheden SOFIEB. Hun arbejder til daglig med kvinder og kroppen, live og online feminin fitness og coaching og har udviklet koncepterne femininfitness®, frækfitness, fitness for gravide og nu BabyFit efterfødselstræning, som er metoden og grundlaget for denne bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fit efter fødsel: brug din baby som din personlige træner

Fit efter fødsel: brug din baby som din personlige træner