Nedsat pris! Fjolset i de røde bowlingsko: 25 ledelsesdilemmaer, der stiller skarpt på behovet for bedre ledelse
Kategorier / sektioner:

Fjolset i de røde bowlingsko: 25 ledelsesdilemmaer, der stiller skarpt på behovet for bedre ledelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kirsten Husum

Forlag: Killes Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797072608
Udgave: 1. (15-08-2018)
Oplag: 1. (15-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 162
Kommenteret af: Niels Buus, Årets Leder 2017, CEO GomSpace
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Du har sikkert selv mødt en af de dårlige ledere på en arbejdsplads: Ham, der tager æren for en medarbejders projekt – eller HR-chefen, der sladrer i krogene og har et forhold til Ursula fra køkkenet. Eller Sisse, chefen der i en rødvinståge plaprer løs om de næste fyringer…   Bliv udfordret i 25 underholdende cases, hvor dilemmaerne står i kø. Fyldt med tankevækkende situationer, som ledere og medarbejdere typisk havner i.  Vi trænger til bedre ledelse herhjemme. Det siger en lang række ledelseseksperter. Samtidig mener otte ud af ti medarbejdere ifølge en ny undersøgelse, at de har haft en leder, som ikke egnede sig til at være leder. Dårlige ledere er et problem, fordi de forpester livet for andre.   Bogen stiller spørgsmålet ”kan man lære at blive leder?” og giver et bud på, hvad man skal kunne som leder i dag.   


"De konkrete cases og dilemmaer sætter fingeren på ømme punkter og gør ledelse forståeligt, helt ned på den enkelte leders udfordringer. Og så er dilemmaerne skrevet med humor og understreger, at ledelsesbøger bestemt ikke behøver at være kedelige. Bogen formidler rigtig godt, hvor vigtigt det er at forstå andre mennesker for at kunne skabe succes".   Niels Buus, CEO GomSpace og Årets Leder 2017


Bogen er velegnet til kurser og undervisning på videregående niveau samt til ledelsesrådgivning og ledelsestræning i bredere perspektiv. Der er spørgsmål til hvert dilemma.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fjolset i de røde bowlingsko: 25 ledelsesdilemmaer, der stiller skarpt på behovet for bedre ledelse

Fjolset i de røde bowlingsko: 25 ledelsesdilemmaer, der stiller skarpt på behovet for bedre ledelse