Fjordnære prædikener Forstør
Kategorier / sektioner:

Fjordnære prædikener (Bog, Paperback)

Af: Paul Chr. Arnbak

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 29-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788771531329
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

160,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Centralt i landet rækker en dyb fjord fra Kattegat ind midt i Jylland.

Fjorden følger en forunderlig egn fyldt af fortællinger. Her ligger to landsbyer, Oue og Valsgaard, der hver på sin måde er ladet med nutidig energi og begge med sammenhæng til en vigtig fortid. Valsgaard, hvor generationer har dyrket gymnastik, taget til Ollerup og er vendt hjem igen med inspiration til næste slægtled. Oue, der fandt helt sin egen vej, da Ole Lund Kirkegaard blev førstelærer og åbnede den ene historie efter den anden for byens børn. I samme by boede senere Jodle Birge, der skabte ørehængende musik til markedspladser, bilradioer og P3. Ydermere er egnen befolket af personligheder med erfaringer og drømme og evne til at høre hjemme i nuet.

Her fik jeg lov at være præst i 36 år, fra 1980 til 2016. Egnen har ikke været præget af de store vækkelser, men har brugt kirken på fornuftig måde både gennem hverdagene og om søndagen. Når jeg havde behov for elektriker, smed eller købmand, vidste jeg, hvor de boede - når de havde brug for præsten, kom de til mig. Vi fulgtes ad gennem op og nedture.

Bogen består af et kapitel med prædikener holdt i Oue og Valsgaard kirker samt et kapitel med digte og sange, der også er prædikener og ikke kunne være skrevet andre steder end her på egnen. Endvidere er her nogle foto, der hver på deres måde viser vej ind landskabet.

Paul Chr. Arnbak

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fjordnære prædikener

Fjordnære prædikener