Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Flambering og tranchering (Bog, Hæftet)

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
Sideantal: 71
Udgivelse: 2. udgave, 2005.
Medforfattere: Merete Kudsk Jensen, Claus Møller Andersen
ISBN-13: 9788778815835
Produkt type: Bog
Fotograf: Michael Blæhr
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

156,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 168,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Flambering og tranchering beskriver udstyr, teknik og råvarer ved de to håndværk, hvor tjeneren ud over sin faglige kunnen også skal demonstrere kunstnerisk sans

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flambering og tranchering

Flambering og tranchering