Nedsat pris! Flip: hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede
Kategorier / sektioner:

Flip: hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Anette Prehn

Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772007410
Udgave: 1. (23-10-2018)
Oplag: 2. (23-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 304
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det 21. århundrede stiller særlige mentale krav. Vi skal i et hidtil uhørt omfang kunne håndtere forandringer, fremtidståge og friktion mellem mennesker. Vi har alle brug for at kunne få det bedste ud af de situationer, der nu engang opstår i livet og arbejdslivet. Og at optræne evnen til at 'gå i en andens sko' – det vil sige forstå værdien af dét, andre gør og siger – så vi ikke forsumper i hvert vores ekkokammer. Med andre ord skal vi kunne tilpasse os situationer og mennesker, samtidig med at vi står på et solidt værdimæssigt fundament. En nej-hat er ikke nok, selvom den er så moderne.   


Med FLIP bider Anette Prehn sig ind i den højaktuelle debat om resiliens og mental sundhed samt om, hvordan vi katapulterer kreativitet og læring. Hun tilbyder hjernebaseret handling i form af metoden Framestorm. Den lærer os at flippe hjernen, og dermed vores fortolkninger, lidt ligesom man flipper en mønt. For eksempel viser Prehn, hvordan vi kan flippe vores drænende kulturelle dogmer om fejl, perfekthed og stress.   


FLIP inviterer til at styrke alsidige 'stier i hjernen' med gode, afledte effekter for socialt samspil, kognitiv fleksibilitet og følelsesregulering – både kulturelt, i vores fællesskaber og hver for sig. Den er et konkret bud på, hvordan vi får praktisk gavn af hjernens plasticitet (dvs. formbarhed), i stedet for at blive formet i en uhensigtsmæssig retning af de ekstremt mange og forvirrende stimuli som dette århundrede byder på.    

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flip: hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede

Flip: hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede