Nedsat pris! Flugten: en krimi Forstør
Kategorier / sektioner:

Flugten: en krimi (Bog, Paperback)

Af: Salli Besiakov

Forlag: Litera
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
Dato for udgivelse: 22-11-2004
Udgivelse: 2004. udgave 2004.
ISBN-13: 9788791242403
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 2004
Oplag: 2004

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

302,75 kr

-13%

Vejl. pris: 348,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen handler om en dansk/amerikansk psykologiprofessor, der i USA har fået til opgave at finde frem til de historiske facts om et gammelt skib "Regine", der er endt som et vrag i en havneby på den amerikanske østkyst, og som byens borgmester vil "shine" op til en turistattraktion. Jødiske fonde har lovet at betale skibets restaurering hvis det kan dokumenteres at skibet har deltaget i den danske redningsaktion i oktober 1943.
Professoren tager derfor tilbage til sit gamle land og går på opdagelse, dels i jødiske kredse, dels i miljøet i den lille havneby Leding, hvor skibet skulle have ligget under krigen. Alt imens disse undersøgelser står på bliver han engageret i en kriminalsag, som hans gode veninde, der er kriminalinspektør, skal opklare: fire pensionister bliver myrdet med kun en dags mellemrum.
Vores hovedperson, der som sagt er psykolog, skal hjælpe med at give hende en profil af morderen ud fra den måde, forbrydelserne er blevet begået. De to sager vikler sig lidt efter lidt ind i hinanden, og det gør professoren og kriminalinspektøren også, og det ender med at hun opklarer mordene - tror hun! Flugten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flugten: en krimi

Flugten: en krimi