Nedsat pris! Flydende kærlighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Flydende kærlighed (Bog, Hæftet)

Af: Zygmunt Bauman

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 182
Dato for udgivelse: 18-6-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Oversætter: Tom Havemann
ISBN-13: 9788741223605
Produkt type: Bog
Originaltitel: Liquid Love
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

195,75 kr

-13%

Vejl. pris: 225,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ved at knytte sig til et andet menneske vinder man noget, og afgiver noget andet. Det moderne menneske er selektivt og vil opnå alle goderne både ved monogamiets sikre og solide verden, og polygamiets pirrende, men usikre livsform. Som små Pinocchioer, der ikke vil lade sig binde af nogen bånd, dyrker vi kvantitet frem for kvalitet, øjeblikkets forløsning snarere end det livslange forhold, egne fornøjelser frem for næstens. Forpligtelser, bindinger, troskab og tillid er afløst af særordninger, opsigelseskontrakter og klausuler. Men prisen for friheden er stigende angst og ensomhed.
Den polsk-britiske sociolog og samfundsrevser Zygmunt Baumans seneste bog handler om kærlighed, forelskelse, seksualitet og parforholdets vilkår i den flydende modernitet. Bogen analyserer både den nære, intime kærlighed og den fjerne, globale menneskekærlighed i form af solidaritet med fattige, flygtninge og verdens svage. De skrøbelige menneskelige bånd, følelsen af usikkerhed som skrøbeligheden fører med sig, og konflikten mellem på en gang at binde sig og bevare den moderne, flydende frihed er bogens centrale temaer.
Zygmunt Bauman er professor emeritus i sociologi, University of Leeds. Bauman, der er en flittig gæst i Danmark, er internationalt kendt som en af de skarpeste analytikere af begreberne modernitet og postmodernitet i en global, samfundsmæssig sammenhæng.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flydende kærlighed

Flydende kærlighed