Nedsat pris! Flygtninge fra himlen Forstør
Kategorier / sektioner:

Flygtninge fra himlen (Bog, Hæftet)

Af: Tage Eskestad

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 5-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Carl-Eddy Skovgaard
ISBN-13: 9788790592806
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Efterord: Niels Dalgaard
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

256,45 kr

-17%

Vejl. pris: 309,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En gruppe fremmede astronauter lander på Jorden. Det er ikke fredelige forskere, men derimod politiske flygtninge fra Mars. Og den verden de lander på, er ikke nutidens, men verden som den så ud i gammeltestamentelig tid.
Tage Eskestad tager udgangspunkt i Enoks Bog, en af de gamle mytologiske overleveringer, som beretter om 200 faldne himmelsønner, der skaber ravage på Jorden ved at parre sig med dens kvinder og blive ophav til en slægt af kæmper. I en effektiv spændingsroman giver han et billede af, hvordan myten kan være opstået, ud fra helt nøgterne og ikke-metafysiske forestillinger. Hvis et primitivt folk, der aldrig har kendt til moderne teknologi, pludselig udsættes for alt fra lightere til rumfærger, vil det da ikke tro at det har mødt guderne?
Men guder er det ikke. Det er væsner, der minder meget om mennesker, med deres indbyrdes stridigheder om politiske, moralske og kulturelle forhold. Deres samspil med det primitive hyrdefolk er en balancegang mellem at fremstå som noget næsten magisk, og at prøve at handle på de lokales præmisser. Svigter balancen, vil troen på deres guddommelighed forsvinde, og dermed deres muligheder for at handle. Og næsten ligegyldigt hvad de gør, kan de se at de er på vej mod en katastrofe…

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flygtninge fra himlen

Flygtninge fra himlen