Nedsat pris! Flyt dig lidt: Små skridt til store forandringer
Kategorier / sektioner:

Flyt dig lidt: Små skridt til store forandringer (Bog, Paperback)

Af: Anja Vintov

Forlag: Gad
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 215
Dato for udgivelse: 26-9-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788712047322
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Bookbox/Onebook - bruges udelukkende af DBK-forlag

Formater / udgaver
->Bog
Paperback
138,75 kr
epub
107,50 kr

138,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 179,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Føles livet indimellem lidt op ad bakke? Flyt dig lidt er en kur mod den mellemtilfredshed, som indimellem gør dit liv til en ørkenvandring.
Det er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, du drømmer om. Og så er det et opråb til alle os, der lader os nøje . fordi vi ikke tør eller orker andet.Flyt dig lidt er en bog, der lige præcis vil flytte dig -  lidt ad gangen, skridt for skridt. Det handler ikke om kæmpe livsomlægninger eller pinagtige mantraer, men om at blive mere modig i sin hverdag. 
Bare lidt. Modigere til at vælge, sige og gøre det, som føles rigtigt. Og det behøver slet ikke være så besværligt. Man tager (bare) et skridt, og så et til, og så et par mere og så har man en dag flyttet sig derhen, hvor man gerne vil være. Ikke så meget hokus-pokus. Bare små skridt til store forandringer.
Du kan lige så godt begynde nu! Find dit hverdagsmod - og gør noget! Det er hovedbudskabet - og Anja Vintov guider med lethed, humor og livsvisdom læseren igennem den forandring, der skal til. For hende er nøglen til lykken og det gode liv at finde ind til sin egen kerne og inden i den det hverdagsmod, som skal bane vejen for alt det nye. Ved at styrke dit hverdagsmod vil du komme tættere på dig selv, på drømmejobbet og på den kærlighed, du længes efter.
Og bogen vil ikke bare bringe dig i nærkontakt med det gode liv, den vil samtidig udradere alle dit livs nødløsninger i form af trøstekærester, våbenhvile-ægteskaber, indtil-der-kommer-noget-bedre-jobs, ´så-går-tiden-da-med-noget´-middage og  tilsvarende formålsløse ventepositioner.
Anja Vintov har i mange år arbejdet med forandringsprocesser og personlig udvikling og har som underviser og personlig vejleder guidet et hav af privatpersoner og ledere gennem livsforandringer og kriser på jobbet og privat.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flyt dig lidt: Små skridt til store forandringer

Flyt dig lidt: Små skridt til store forandringer