Nedsat pris! Flyt dig lidt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Flyt dig lidt (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Anja Vintov

Forlag: Gads Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712047322
Udgave: 2. (26-09-2011)
Oplag: 1. (26-09-2011)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Paperback
Sideantal: 215
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Føles livet indimellem lidt op ad bakke? Flyt dig lidt er en kur mod den mellemtilfredshed, som indimellem gør dit liv til en ørkenvandring.

Det er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, du drømmer om. Og så er det et opråb til alle os, der lader os nøje . fordi vi ikke tør eller orker andet.Flyt dig lidt er en bog, der lige præcis vil flytte dig -  lidt ad gangen, skridt for skridt. Det handler ikke om kæmpe livsomlægninger eller pinagtige mantraer, men om at blive mere modig i sin hverdag. 

Bare lidt. Modigere til at vælge, sige og gøre det, som føles rigtigt. Og det behøver slet ikke være så besværligt. Man tager (bare) et skridt, og så et til, og så et par mere og så har man en dag flyttet sig derhen, hvor man gerne vil være. Ikke så meget hokus-pokus. Bare små skridt til store forandringer.

Du kan lige så godt begynde nu! Find dit hverdagsmod - og gør noget! Det er hovedbudskabet - og Anja Vintov guider med lethed, humor og livsvisdom læseren igennem den forandring, der skal til. For hende er nøglen til lykken og det gode liv at finde ind til sin egen kerne og inden i den det hverdagsmod, som skal bane vejen for alt det nye. Ved at styrke dit hverdagsmod vil du komme tættere på dig selv, på drømmejobbet og på den kærlighed, du længes efter.

Og bogen vil ikke bare bringe dig i nærkontakt med det gode liv, den vil samtidig udradere alle dit livs nødløsninger i form af trøstekærester, våbenhvile-ægteskaber, indtil-der-kommer-noget-bedre-jobs, ´så-går-tiden-da-med-noget´-middage og  tilsvarende formålsløse ventepositioner.

Anja Vintov har i mange år arbejdet med forandringsprocesser og personlig udvikling og har som underviser og personlig vejleder guidet et hav af privatpersoner og ledere gennem livsforandringer og kriser på jobbet og privat.

Anmeldelser (0)