Nedsat pris! Flyt stigen: Anne Margrethe Dahl og Leif Sylvester i samtale Forstør
Kategorier / sektioner:

Flyt stigen: Anne Margrethe Dahl og Leif Sylvester i samtale (Bog, Hæftet)

Forlag: Ravnerock
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Dato for udgivelse: 2-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Anette Højbjerg
Redaktion: Karina Dybro Hansen, Thomas Hovaldt
Medforfattere: Anne Margrethe Dahl, Leif Sylvester
ISBN-13: 9788793272217
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Referent: Karina Dybro Hansen, Thomas Hovaldt
Forord: Bertel Haarder
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Succes er ligesom en stige. Du kravler op på den, og når du når til tops, bliver du tiljublet og klappet på ryggen, og så er det overstået. Så gælder det om at komme ned og få flyttet stigen et nyt sted hen, hvor du kan blive udfordret og udvikle dig og stille og roligt kravle op igen. For igen at flytte stigen og kravle op et tredje sted. Det giver ingenting at blive hængende det samme sted under skyerne. Man skal ned og have kontakt til grundlaget, det er jo der, det kommer fra."  


Sådan siger Leif Sylvester om succes og anerkendelse i en af de mange, inspirerende samtaler med operasangerinde Anne Margrethe Dahl, som vi bliver præsenteret for i bogen "Flyt stigen. Leif Sylvester og Anne Margrethe Dahl i samtale", der nu udkommer på Forlaget Ravnerock.  


Multikunstneren Leif Sylvester, som måske bedst er kendt som billedkunstner og skuespiller og operasangerinden Anne Margrethe Dahl, som i mange år har været fast tilknyttet sopran ved Det Kongelige Teater mødtes flere gange henover en sommer og det fysiske resultat af de mange, gode samtaler er samtalebogen "Flyt stigen". I bogen bevæger de to kunstnere sig igennem overvejelser om stort og småt, tungt og let og mest af alt om kunst; hvad det er, hvad det koster og hvad det giver. Det er samtaler om mod, frygt, kærlighed og tab som altid og uden tøven bevæger sig kærligt og varmt de to mennesker imellem.  


Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Karina Dybro Hansen og Thomas Hovaldt, som har flere fælles projekter bag sig. Sammen har de blandt andet stået for den redaktionelle del af flere blade om udøvelse af musik, senest Musikmagasinet under Dansk Amatørmusik, og er derigennem blevet klogere, men samtidig også mere nysgerrige på den kreative proces og det at leve med og af kunsten. En blanding af kendskab og undren som ledte til tanken om at sætte de to kunstnere sammen og som i sidste ende fandt sin form som samtalebogen "Flyt stigen".


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flyt stigen: Anne Margrethe Dahl og Leif Sylvester i samtale

Flyt stigen: Anne Margrethe Dahl og Leif Sylvester i samtale