Nedsat pris! Flyvefærdig. Guide til voksenlivet
Kategorier / sektioner:

Flyvefærdig. Guide til voksenlivet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ulla Dyrløv

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750046004
Udgave: 1. (13-06-2016)
Oplag: 2. (20-07-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 183
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Flyvefærdig handler om alt det, der fylder, når man er ved at være voksen. Hvordan finder man ud af alt det praktiske med bolig, økonomi og uddannelse, og hvad med alle de følelser, den tvivl og usikkerhed, man nogle gange fyldes af? Hvad med kærlighed, sex og følelser?
Flyvefærdig forbereder den unge på voksenlivets forskelligartede problemer og kriser og giver konkrete værktøjer til at håndtere dem. Der er gennem hele bogen "5 gode råd" fra eksperter inden for forskellige områder – husmoren, lægen, økonomiprofessoren og kokken – om fx at lægge budget, gøre rent og vaske tøj og at lave god mad på SU.Derudover er der nogle tjeklister, så læseren hurtigt kan danne sig et overblik over, om der er grund til bekymring – det kunne være "Har jeg stress?" eller "Har jeg en depression?
Bogen viser, at det er helt normalt at have identitetskriser i overgangen fra ung til voksen. Samtidig giver den læseren nogle redskaber til at tackle disse kriser, når de opstår.
Kan læses fra start til slut, men den kan også bruges som opslagsbog. Det er en bog, man kan vende tilbage til takt med, at ens livssituation ændrer sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flyvefærdig. Guide til voksenlivet

Flyvefærdig. Guide til voksenlivet