Nedsat pris! Fodboldnomade Forstør
Kategorier / sektioner:

Fodboldnomade (Bog, Hæftet)

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 297
Dato for udgivelse: 22-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Christian Poulsen, Stig Matthiesen
ISBN-13: 9788771080889
Produkt type: Bog
Fotograf: Julie Marie Brønshøj Poulsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Christian Poulsen havde været ét år i den italienske storklub Juventus, da den pludselig ville af med ham og begyndte at sende ham smæde-sms´er. Det var sommeren 2009. Men Christian ville ikke sælges. Han kunne ikke byde sin familie at skulle bryde op på ny. Så han valgte at blive og kæmpe for en plads på holdet.
Et turbulent år senere rejste Christian til VM i Sydafrika 2010 med det danske fodboldlandshold. Han havde været skadet store dele af året, men også formået at markere sig positivt i galehuset Juventus. Han var én af dem, fremtiden skulle bygges på, forstod man på klubben efter en rædselssæson. Med den bevidsthed tog Christian til VM og på sommerferie.
Men sådan kom det ikke til at gå. Et trænersæde blev ledigt hen over sommeren i Liverpool FC, Christians tidligere træner i F.C. København, Roy Hodgson, kom til, og vupti var det ´farvel,Torino´ og ´goddag, Liverpool´ for familien Bjørnshøj Poulsen. Fodboldnomaden var på træk igen.
I fire år har journalisten Stig Matthiesen været medpassager på Christian Poulsens færd fra Spanien til Italien og England og fulgt ham både på fodboldbanen og de indre linjer. Undervejs har de talt om Christians liv og karriere, drømme og håb, og forsøgt at indkredse, hvad det vil sige at være fodboldspiller, far og ægtemand i en forskruet og skruppelløs verden som moderne topfodbold. Hvor økonomisk frihed er en selvfølge og personlig frihed en umulighed.

Fodboldnomade
 er blevet et tankevækkende og nærgående portræt af en af Danmarks bedste fodboldspillere og et kalejdoskopisk studie i fodboldverdenens mange uhellige alliancer imellem pengemænd, magthavere og politikere, som få steder udfolder sig mere spektakulært end i Berlusconis Italien og skandale- og kriseplagede Juventus.
Bogen er illustreret af Julies eksklusive sorthvid-motiver, og et eventuelt overskud vil blive doneret til humanitært arbejde.
»Den er skrevet både overlegent ( den ved, hvad den vil) og ydmygt ( Poulsen får lov at udfolde sig), og Stig Matthiesen har selvsagt en stor del af æren for den fortrolighed, Poulsen fortæller sig selv med.«
- Information

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fodboldnomade

Fodboldnomade