Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Fødevarelære: Ernæringsassistent (Bog, Hæftet)

Af: Hanne Hyldgaard Langager

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Ernæringsassistent
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 8-8-2018
Udgivelse: 7. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788757129038
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 7
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

393,15 kr

-7.5%

Vejl. pris: 425,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Fødevarelære indeholder følgende kapitler:
Grøntsager
Kartoflen
Saftige frugter
Fedtrige frugter og frø
Bælgfrugter
Korn
Stivelse og stivelsesprodukter
Æg og ægprodukter
Fedtstoffer
Kød og vildt
Fisk og skaldyr
Fjerkræ
Mejeriprodukter
Krydderier
Det bæredygtige køkken
Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fødevarelære: Ernæringsassistent

Fødevarelære: Ernæringsassistent